Včlanjevanje ponovno odprto

Klub navijačev FC Juventus Slovenija z današnjim dnem ponovno odpira možnost včlanjevanja oziroma podaljševanja članarin za sezono 2019/2020.

Letos nekoliko pozneje kot običajno odpiramo včlanjevanja, saj smo morali počakati na točna navodila Juventusa, kako bodo poslovanja za uradno priznane fan clube potekala to leto. Kot omenjeno je letos, zaradi situacije s korono, včlanjevanje časovno zelo omejeno in mogoče le do konca meseca septembra. Pridružite se nam lahko do vključno 30. septembra 2020. 
 
Članarina ostaja enaka in sicer 30 eur in velja za celo sezono. Bilo je nemalo vprašanj, ali bo morda letos višina tega zneska nižja, saj več kot polovico lanske sezone ogled tekem sploh ni bil mogoč, a žal ostaja enaka. Gre za znesek, ki ga določi Juventus in se tudi posreduje naprej. Prav tako Juventus ne bo vračal deleža od zneska lanskoletne članarine. Tu naš Klub navijačev FC Juventus Slovenija nima nobenega vpliva, delujemo v skladu s pravili, ki jih dobimo iz Torina..

 

Vabimo te, da si pristopno izjavo naložite na vaš računalnik, natisnite in izpolnjeno pošljete na naš naslov:

Klub navijačev FC Juventus Slovenija,

Srednja Bela 41 a,

4205 Preddvor.

Članarina za sezono 2019/2020 znaša 30 € in jo lahko plačate na dva načina:

  • z gotovino (denar priložite podpisani pristopni izjavi ali ga izročite predsedniku društva) oziroma
  • z nakazilom na transakcijski račun SI56 0204 6025 6632 072 (odprt pri NLB Ljubljana).

 

Vsi tisti, ki ste bili člani v lanski sezoni, lahko svoje članstvo v našem klubu le obnovite, ne da bi vam bilo potrebno ponovno izpolnjevati pristopno izjavo. Vaša edina obveznost je, da poravnate finančni prispevek, 30€ in nam na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. sporočite, da obnavljate članstvo.

Za morebitna dodatna vprašanja v zvezi z včlanitvijo v naš klub nas lahko kontaktirate na telefonski številki 041 382 067 ali po elektronski pošti na naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Če vam torej srce bije v črno-belih taktih, je skrajni čas, da se nam pridružite in postanete bianconero. In ne pozabite, časa imate le do 30. septembra 2020.