Pravila pri prijavi za ogled tekme

KAKO SE PRIJAVIM NA TEKMO?

Klub navijačev FC Juventus Slovenija združuje vse navijače in simpatizerje Juventusa v Sloveniji ter jim omogoča, da izživijo svoje sanje in si ogledajo tekme svojega najljubšega nogometnega kluba v živo. Ogledi tekem v Torinu so v vseh teh letih delovanja našega kluba navijačev postali naša stalnica, zato ne preseneča, da si v sezoni ogledamo vsaj deset tekem v živo. Če tudi vam srce bije v črno-belih taktih, se nam morate pridružiti!

 

OGLED TEKEM S KLUBOM NAVIJAČEV

Vsak ljubitelj italijanskega nogometa ve, kateri nasprotniki v Serie A utegnejo biti najbolj težki, a hkrati zanimivi. Zato je povsem razumljivo, da je največje povpraševanje za oglede tekem v živo ravno v času, ko so na sporedu derbiji, torej obračuni proti vedno zanimivim tekmecem kot so Milan, Inter, Roma, Lazio, Napoli, Fiorentina…

To so tekme, na katere se prijavlja največje število ljudi, zato je za ogled teh obračunov vedno organiziran avtobusni prevoz. Cena običajno znaša 100€ in vključuje že omenjeni avtobusni prevoz in vstopnico za ogled tekme. Zaradi novega stadiona in novega režima dodeljevanja kart, ki ga je prineslo odprtje Juventusove Arene, si pridržujemo pravico, da ceno celotnega aranžmaja ob morebitnem dvigu cen vstopnic zvišamo za 5, 10 ali največ 15€. Z letošnjo sezono so se namreč cene zvišale in precej variirajo od tekme do tekme. Toda do zdaj cena še nikdar ni presegla omenjenih 100€.

V primeru, da se odločite, da se boste v Torino na tekmo, za katero klub navijačev ima organiziran avtobusni prevoz, podali v lastni režiji, torej z lastnim prevozom, vam zaračunamo 10€ več na vstopnico, saj se s tem zvišajo transportni stroški preostalih potnikov. Vsekakor pa ta možnost obstaja.

Opozarjamo vas, da od odprtja novega stadiona ogled tekem ni mogoč več na Curvi Sud, tribuni, kjer so mesta organiziranih navijaških skupin, saj je ta predel Juventusove Arene razprodan z letnimi vstopnicami.

Ko je postopek prijav, ki je opisan v nadaljevanju, zaključen, vas v roku treh dni pred tekmo preko elektronske pošte obvestimo glede ure in lokacije odhoda na tekmo. Start je v Ljubljani, medtem ko imamo postanek vedno tudi na Primorskem, v Sežani, kjer poberemo Juventine iz Primorske.

 

TEKME, ZA KATERE KLUB NAVIJAČEV NE ORGANIZIRA OGLEDA

Vsak član Kluba navijačev FC Juventus Slovenija pa ima možnost ogledati si katerokoli tekmo Juventusa v Torinu, četudi ogled le-te ni organiziran s strani navijaškega kluba. V tem primeru, vam v klubu priskrbimo karte, ki jih na dan tekme prevzamete na blagajni pri stadionu, sami pa morate poskrbeti za prevoz.

 

IN KAKO SE PRAVZAPRAV PRIJAVIM NA TEKMO?

Član kluba navijačev FC Juventus Slovenija, ki želi iti na tekmo Juventusa v Torino, se na tekmo prijavi tako, da pošlje elektronsko pošto na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . V sporočilu napiše, katero tekmo si želi ogledati ter navede določene podatke.

To so:

  • ime in priimek
  • datum in kraj rojstva
  • številka osebnega dokumenta

Prijave se začnejo zbirati točno mesec dni pred tekmo in zaključijo 14 dni pred tekmo. To je hkrati tudi zadnji rok za plačilo zneska, ki ga lahko poravnate na dva načina: ali na TRR Kluba navijačev FC Juventus Slovenija ali pa neposredno članom vodstva kluba navijačev. V primeru plačila na TRR morate obvezno pod namen plačila napisati "Ogled tekme Juventus - Nasprotnik". Če svoje finančne obveznosti poravnate na zadnji dan plačila (torej 14 dni pred tekmo), potem morate na omenjeni elektronski naslov poslati še skenirano potrdilo o nakazilu.

Če plačilo ni izvedeno v roku določenem s strani Kluba navijačev FC Juventus Slovenija, je vaša prijava nična.

Ker je število kart običajno omejeno, vas svetujemo, da pravočasno oddate svojo prijavo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Ko klub navijačev že opravi plačilo vstopnic v Torino, kar je običajno deset dni pred tekmo, vračanje denarja ob morebitni odpovedni ni več mogoče.

Za vsa dodatna vprašanja glede prijav smo vam prav tako na voljo preko omenjene elektronske pošte ali pa na telefonski številki 041 382 067.