Ogled zadnje prvenstvene tekme proti Atalanti

V Klubu navijačev FC Juventus Slovenija smo si letos ogledali že precej tekem, kot naslednjo pa si bomo ogledali zadnjo tekmo letošnje Serie A proti Atalanti.

Zadnja prvenstvena tekma bo na sporedu v nedeljo 13. maja ob 20:45 v Torinu. Obstaja velika verjetnost, da bo to tudi zadnja tekma kapetana Alessandra Del Piera, zato je to vsekakor dan, ki ga ne smete zamuditi.

Cena ogleda tekme bo znašala 120€ in vključuje karto, ter avtobusni prevoz iz Ljubljane do Torina in nazaj.

Prijave za ogled tekme zbiramo vključno do 27. aprila, kar je tudi zadnji dan za plačilo. Tisti, ki boste plačilo opravljali zadnje dni, od 25. do 27. aprila, morate na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. poslati tudi skenirano potrdilo o nakazilu. Več tehničnih informacij in podatkov glede prijav na tekmo in samega plačila pa najdete na tej povezavi.

Ogled tekme je možen le za člane Kluba navijačev FC Juventus Slovenija, torej za tiste, ki ste članarino plačali pred 31.9. in ste upravičeni do Welcome packov. Ker je zanimanje za ogled te tekme veliko, vam svetujemo, da se prijavite čim prej.

O poteku potovanja, torej o uri in lokaciji odhoda, boste obveščeni nekaj dni pred tekmo, po elektronski pošti.

 

FORZA JUVENTUS!