Ogled tekem Juventus - Inter in Juventus - Napoli

V mesecu marcu bomo v Klubu navijačev Juventus Slovenija organizirali dva ogleda tekem našega svetega kluba. Najprej se bomo 24. marca podali na veliki italijanski derbi proti Interju, le teden dni kasneje pa še na tekmo proti Napoliju.

V Klubu navijačev FC Juventus Slovenija si bomo torej najprej ogledali tekmo Juventus – Inter, ki bo 24. marca 2012 v Torinu. Cena ogleda tekme znaša 100€ in vključuje avtobusni prevoz in vstopnico za ogled tekme.

Prijave se začnejo zbirati 24. februarja, prijavni rok pa se zaključi 10. marca. To je hkrati tudi zadnji dan za plačilo finančnih obveznosti. Tisti, ki boste svoje obveznosti poravnali zadnji dan, morate to dokazati s skeniranim dokazilom o nakazilu, ki ga pošljete na naš elektronski naslov. Več tehničnih informacij in podatkov glede prijav na tekmo in samega plačila pa najdete na tej povezavi.

O poteku potovanja, torej o uri in lokaciji odhoda, boste v roku treh dni pred tekmo obveščeni po elektronski pošti.

V Klubu navijačev FC Juventus Slovenija upamo, da se nas bo čim več podalo v Torino po novo zmago, tokrat proti Interju.

Po manj kot 5 dneh zbiranja prijav, so vsa prosta mesta zasedena. Vseeno se še lahko prijavite na čakalno listo in boste v primeru kakšne odpovedi, obveščeni po elektronski pošti.

 

Teden dni po tekmi proti Interju, pa si bomo v Klubu navijačev FC Juventus Slovenija ogledali tekmo Juventus – Napoli, ki bo 31. marca 2012 v Torinu. Cena ogleda tekme znaša 100€ in vključuje avtobusni prevoz in vstopnico za ogled tekme.

Prijave se začnejo zbirati 29. februarja, prijavni rok pa se zaključi 17. marca. To je hkrati tudi zadnji dan za plačilo finančnih obveznosti. Tisti, ki boste svoje obveznosti poravnali zadnji dan, morate to dokazati s skeniranim dokazilom o nakazilu, ki ga pošljete na naš elektronski naslov. Več tehničnih informacij in podatkov glede prijav na tekmo in samega plačila pa najdete na tej povezavi.

O poteku potovanja, torej o uri in lokaciji odhoda, boste v roku treh dni pred tekmo obveščeni po elektronski pošti.

V Klubu navijačev FC Juventus Slovenija upamo, da se nas bo čim več podalo v Torino po novo zmago, tudi proti Napoliju.

 

FORZA JUVENTUS!