Ogled tekme proti Laziu v Torinu

V Klubu navijačev FC Juventus Slovenija smo se sicer pred dobrim mesecem odločili, da si ogledamo zadnjo tekmo skupinskega dela Evropske lige proti Manchester Cityju, toda zaradi zbranil štirih remijev je napredovanje v nadaljnje tekmovanje za Staro damo žal vprašljivo. In ravno iz tega razloga smo se odločili, da si raje ogledamo derbi proti Laziu.

Ogled tekme bomo ponovno organizirali skupaj s hrvaškimi kolegi, a ker gre za veliko tekmo smo tokrat pri številu kart žal omejeni. Obljubljeno nam je 30 kart, 15 za Hrvate in 15 za nas. Žal smo že vsa mesta zapolnili, tako da prostih kart žal ni več na razpolago. Cena ogleda tekme v Torinu znaša 100€ na osebo in vključuje prevoz in karto. Ker so se stroški prevoza zvišali, je cena za 20€ višja kot je bilo sprva predvideno. Zato prosim, da mi razliko na isti TRR nakažete do konca meseca.

Odhod v Torino je predviden ob 5. uri zjutraj izpred Rutarja v Ljubljani na Rudniku ali pa ob 6. uri na mejnem prehodu Fernetiči v Sežani. Čaka nas dolga pot do Torina, kjer si imamo namen na hitro ogledati mesto, obiskati trgovino Juvestore in če bo možno tudi izkoristiti posebno ugodnost uradno priznanih klubov – Walkabout (ogled olimpijskega stadiona). Vrnitev domov je predvidena neposredno po koncu tekme.

Sama bi si srčno želela, da bi si tekmo proti Laziu lahko ogledali vsi, a žal smo omejeni s številom kart. Toda da nam je uspelo registrirati klub, je že velik uspeh in več kot bomo hodili na tekme, bolj si bomo dvigovali rating pri Juventusu in več nas bo, več kart bomo dobili. Tako da vljudno vabljeni vsi navijači in simpatizerji Juventusa, da se nam pridružite in da si bomo lahko večkrat v čim večjem številu ogledali tekme bianconerov.

 

FORZA JUVENTUS, FORZA KNJS!