Pa pojdimo v Udine

Bliža se prva tekma v novi sezoni Serie A, ki je v Klubu navijačev FC Juventus Slovenija prav zagotovo ne bomo zamudili. 28. avgusta bo Stara dama za uvod v novo sezono gostovala v Vidmu pri Udineseju in to je tekma, ki si jo v našem klubu vedno ogledamo v največjem številu. Seveda upamo, da bo tudi letos tako.

Žreb je tako določil, da bo uvertura v novo sezono obračun Juventusa proti Videmčanom in tekmo si bomo ogledali tudi slovenski Juventini. Tekma bo na sporedu v nedeljo, 28. avgusta na stadionu Friuli v Vidmu in sicer v večernem terminu, torej ob 20.45. Kot ponavadi smo tudi tokrat organizirali avtobusni prevoz iz Ljubljane. Start je predviden za 15. uro, medtem ko naj bi se domov vrnili neposredno po tekmi sami. Kolikšna bo cena, ki vključuje tako karto za ogled tekme na gostujoči tribuni in avtobusni prevoz, je zaenkrat težko reči, ker še ni znano, kolikšno bo število prijavljenih. Jasno pa je, da cena ne bi smela preseči 70€. Ker je v Klubu navijačev kar nekaj Primorcev je seveda jasno, da si bodo nekateri izmed njih že zaradi bližine Vidma samega, prevoz sami uredili, tako da ti člani v tem primeru plačajo le karto. Enako velja tudi za preostale, ki želijo sami oditi na tekmo. Cena karte bo znašala nekje med 20€ in 30€, lahko pa jo bodo dobili preko našega Kluba navijačev FC Juventus Slovenija le tisti, ki so naši člani, torej tisti, ki so že plačali ali obnovili članarino za sezono 2011/2012. 

Vse dodatne informacije o samem odhodu in točni ceni bodo znane naknadno, a vseeno se je potrebno za ogled tekme prijaviti čim hitreje. Zadnji dan za plačilo je namreč ponedeljek 22. avgust. Prijavite se lahko na telefonsko številko 041 653 678 ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Glede plačila pa velja ustaljena praksa in sicer bodisi preko TRR, ki ga najdete na naši spletni strani med podatki kluba ali osebno kateremu izmed vodstva kluba. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na zgoraj omenjeno telefonsko številko ali elektronski naslov.

Čim hitreje si zagotovite svoje mesto na curvi sud stadiona Friuli in v najboljši družbi skupaj s preostalimi slovenskimi Juventini vstopite v novo sezono Serie A! 

Pojdimo v Videm v čim večjem številu!

 

FORZA JUVENTUS, FORZA KNJS!