Ogled tekme Juventus - Milan

Klub navijačev FC Juventus Slovenija v letošnji sezoni deluje v pravem pomenu besede. Kot tisti najbolj zvesti navijači smo se izkazali tudi slovenski Juventini, saj smo si v letošnji sezoni v večjem številu ogledali že precej tekem in seveda izjema ne sme in ne more biti niti derbi proti Milanu.

Tako smo se v Klubu navijačev FC Juventus Slovenija odločili, da si letos ogledamo tudi obračun s trenutno vodilnim Milanom, ki bo v soboto 5. marca 2011 ob 20:45 na stadionu Olimpico v Torinu.

Cena znaša 100€ in vključuje avtobusni prevoz iz Ljubljane do Torina in nazaj, ter karto za ogled tekme. Start je predviden v zgodnjih jutranjih urah iz Ljubljane, preko Fernetičev, kjer v Sežani poberemo primorske Juventine, medtem ko se domov vračamo neposredno po koncu tekme. Vrnitev v Slovenijo, v Ljubljano, je tako predvidena za sedmo uro zjutraj. Izlet je planiran tako, da imate dovolj časa tudi za ogled mesta, nakupovanje v Juventusovi trgovini Juve Store ter kosilo.

Ker je število kart omejeno, bo potrebno pohiteti. Zadnji dan za plačilo je 21. februar. Prijave zbiramo na telefonski številki 041 653 678, kjer lahko dobite tudi vse nadaljnje in dodatne informacije glede samega plačila in drugih tehničnih zadev.

Doživimo ponovitev letošnjega gostovanja na San Siru pri Milanu SKUPAJ!

 

Forza Juventus! Forza KNJS!

Špela Klakočar