Včlanjevanje novih članov za sezono 2020/2021

Klub navijačev FC Juventus Slovenija z današnjim dnem ponovno odpira možnost včlanjevanja oziroma podaljševanja članarin za sezono 2020/2021.

Letos nekoliko pozneje kot običajno odpiramo včlanjevanja, saj smo morali počakati na točna navodila Juventusa, kako bodo poslovanja za uradno priznane fan clube potekala to leto. Kot omenjeno je letos, zaradi situacije s korono, včlanjevanje časovno zelo omejeno in mogoče le do konca meseca septembra. Pridružite se nam lahko do vključno 30. septembra 2020.
 
Članarina ostaja enaka in sicer 30 eur in velja za celo sezono. Bilo je nemalo vprašanj, ali bo morda letos višina tega zneska nižja, saj več kot polovico lanske sezone ogled tekem sploh ni bil mogoč, a žal ostaja enaka. Gre za znesek, ki ga določi Juventus in se tudi posreduje naprej. Prav tako Juventus ne bo vračal deleža od zneska lanskoletne članarine. Tu naš Klub navijačev FC Juventus Slovenija nima nobenega vpliva, delujemo v skladu s pravili, ki jih dobimo iz
Torina.
 
Vsi, ki ste bili naši člani že v preteklem letu in le obnavljate svoje članstvo, vam pristopne izjave ni potrebno ponovno izpolnjevati. Vse, kar morate narediti je le, da poravnate svoje finančne obveznosti in nas o tem, da ste plačali članarino, obvestite preko e-maila na naš elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
POMEMBNO!!! Vsi obstoječi člani, ki le obnavljate članarino, nam morebitne spremembe vaših podatkov nujno sporočite na naš elektronski naslov (nova številka osebnega dokumenta, nov priimek, sprememba naslov, telefonske številke, emaila, itd.)
 
Vsi NOVI ČLANI, pa morate izpolniti pristopno, ki jo najdete na naši spletni strani oziroma neposredno na tej povezavi - http://juventus.si/knjs/vclanitev-v-klub
 
Pristopno izjavo si naložite na vaš računalnik, jo natisnite in izpolnjeno ali pošljite na naš naslov (Klub navijačev FC Juventus Slovenija, Srednja Bela 41a, 4205 Preddvor) ali pa kar na omenjeni elektronski naslov ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ).
 
Članarino lahko poravnate na dva načina: denar lahko vstavite v kuverto in jo skupaj s pristopno izjavo pošljete na naš naslov, ali pa nakažete na TRR našega društva (SI56 02046-0256632072).
 
Če vam torej srce bije v črno-belih taktih, je skrajni čas, da se nam pridružite in postanete bianconero. In ne pozabite, časa imate le do 30. septembra 2020.
 
 
PRIDRUŽI SE NAM IN POSTANI BIANCONERO!
 
FORZA JUVENTUS!