Včlanjevanje novih članov za sezono 2019/2020

Nova sezona se hitro bliža in s seboj prinaša tudi včlanjevanje novih članov oziroma obnovo starih članstev. Klub navijačev Juventus Slovenija z današnjim dnem ponovno odpira možnost včlanjevanja oziroma podaljševanja članarin, zato se nam ne pozabite pridružiti tudi v sezoni 2019/2020.

Postopek včlanjevanja za prihajajočo sezono, torej za sezono 2019/2020, bo potekal med 15. junijem in 15. avgustom, saj moramo nato v Torino posredovati podatke vseh članov, saj bodo le-ti, ki se bodo pravočasno včlanili oziroma poravnali finančne obveznosti, polnopravni člani uradnega kluba navijačev Juventusa, upravičeni do vseh bonitet, ki jih članstvo prinaša.
 
Zadnji dan za plačilo članarine je tako 15. avgust 2019. Letna članarina ostaja enaka kot v lanskem letu, torej 30€ na leto.
 
Z letošnjo sezono je bila s strani kluba FC Juventus uvedena nova kartica, imenovana Juventus Card, ki bo pogoj za obisk tekem na Juventusovem stadionu. Vsak, ki si bo želel ogledali tekmo preko našega kluba navijačev, bo mogel poleg plačane članarine kupiti tudi to Juventus Card, ki bo stala 15€ in bo veljala za naslednjih 10 let. Kartica bo nadomestila do sedaj veljavno Tessero del tifoso. Kartico boste po vsej verjetnosti lahko naročili preko našega kluba navijačev, več pa bo znano v naslednjih dneh, ko vam bomo postregli z dodatnimi informacijami.
 
Vsi tisti, ki ste bili člani v lanski sezoni, lahko svoje članstvo v našem klubu le obnovite, ne da bi vam bilo potrebno ponovno izpolnjevati pristopno izjavo. Vaša edina obveznost je, da poravnate finančni prispevek, 30€ in nam na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. sporočite, da obnavljate članstvo.
 
POMEMBNO!!! Hkrati pa vse stare člane naprošamo, da nas na omenjeni mail obvestite tudi o morebitnih spremembah naslova in drugih kontaktnih podatkov, zlasti naslova elektronske pošte, na katero vam bodo od Juventusa tudi poslali omenjeni voucher.
 
Tisti, ki pa v lanski sezoni niste bili naši člani, pa vas naprošamo, da izpolnete pristopno izjavo, ki jo najdete na naši spletni strani oziroma neposredno na tej povezavi (http://juventus.si/knjs/vclanitev-v-klub). Pristopno izjavo si naložite na vaš računalnik, natisnite in izpolnjeno pošljete na naš naslov:

Klub navijačev FC Juventus Slovenija

Srednja Bela 41 a

4205 Preddvor

 

Članarino pa lahko plačate na dva načina: ali denar vstavite v kuverto, ter nam jo pošljete skupaj s pristopno izjavo na zgoraj navedeni naslov ali pa nakažete na TRR kluba (SI56 02046-0256632072).
 
Če vam torej srce bije v črno-belih taktih, je skrajni čas, da se nam pridružite in postanete bianconero. In ne pozabite, časa imate le do 15. avgusta 2019.
 

PRIDRUŽI SE NAM IN POSTANI BIANCONERO!

FORZA JUVENTUS!