Včlanjevanje novih članov za sezono 2017/2018

Za nami je še ena zelo uspešna sezona in čas je, da se počasi začnemo usmerjati proti novi, za katero upamo, da bo še uspešnejša. Klub navijačev Juventus Slovenija z današnjim dnem ponovno odpira možnost včlanjevanja oziroma podaljševanja članarin, zato se nam ne pozabite pridružiti tudi v sezoni 2017/2018.

Postopek včlanjevanja za prihajajočo sezono, torej za sezono 2017/2018, bo potekal do konca meseca avgusta, saj moramo takoj na začetku septembra v Torino posredovati podatke vseh članov, saj bodo le-ti, ki se bodo pravočasno včlanili oziroma poravnali finančne obveznosti, polnopravni člani uradnega kluba navijačev Juventusa, upravičeni do vseh bonitet, ki jih članstvo prinaša.
 
Zadnji dan za plačilo članarine je tako 31. avgust 2017. Letna članarina ostaja 25€, vsak član pa bo dobil tudi voucher za nakup v spletni trgovini Juve Store.
 
Vsi tisti, ki ste bili člani v lanski sezoni, lahko svoje članstvo v našem klubu le obnovite, ne da bi vam bilo potrebno ponovno izpolnjevati pristopno izjavo. Vaša edina obveznost je, da poravnate finančni prispevek, 25€ in nam na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. sporočite, da obnavljate članstvo.
 
POMEMBNO!!! Hkrati pa vse stare člane naprošamo, da nas na omenjeni mail obvestite tudi o morebitnih spremembah naslova in drugih kontaktnih podatkov, zlasti naslova elektronske pošte, na katero vam bodo od Juventusa tudi poslali omenjeni voucher.
 
Tisti, ki pa v lanski sezoni niste bili naši člani, pa vas naprošamo, da izpolnete pristopno izjavo, ki jo najdete na naši spletni strani oziroma neposredno na tej povezavi (http://juventus.si/knjs/vclanitev-v-klub). Pristopno izjavo si naložite na vaš računalnik, natisnite in izpolnjeno pošljete na naš naslov:

 

Klub navijačev FC Juventus Slovenija

Srednja Bela 41 a

4205 Preddvor

 

Članarino pa lahko plačate na dva načina: ali denar vstavite v kuverto, ter nam jo pošljete skupaj s pristopno izjavo na zgoraj navedeni naslov ali pa nakažete na TRR kluba (SI56 02046-0256632072).
 
Če vam torej srce bije v črno-belih taktih, je skrajni čas, da se nam pridružite in postanete bianconero. In ne pozabite, časa imate le do 31. avgusta 2017.
 

PRIDRUŽI SE NAM IN POSTANI BIANCONERO!

FORZA JUVENTUS!