Včlanjevanje novih članov za sezono 2013/2014

Še ena uspešna sezona je za nami in čas je, da se počasi začnemo usmerjati proti novi, za katero upamo, da bo vsaj tako uspešna kot letošnja. Klub navijačev Juventus Slovenija je z mesecem junijem ponovno odprl možnost včlanjevanja oziroma podaljševanja članarin, zato se nam ne pozabite pridružiti tudi v sezoni 2013/2014.

Postopek včlanjevanja za prihajajočo sezono, torej za sezono 2013/2014, bo potekal do konca meseca avgusta, saj moramo takoj na začetku septembra v Torino posredovati podatke vseh članov, saj bodo le-ti, ki se bodo pravočasno včlanili oziroma poravnali finančne obveznosti, polnopravni člani uradnega kluba navijačev Juventusa, upravičeni do vseh bonitet, ki jih članstvo prinaša. Zadnji dan za plačilo članarine je tako 31. avgust 2013. Letna članarina ostaja 25€, vsak član pa bo tudi v prihodnji sezoni deležen manjšega darilca s strani Juventusa (t.i. Welcome pack).

Vsi tisti, ki ste bili člani v lanski sezoni, lahko svoje članstvo v našem klubu le obnovite, ne da bi vam bilo potrebno ponovno izpolnjevati pristopno izjavo. Vaša edina obveznost je, da poravnate finančni prispevek, 25€.

Tisti, ki pa v lanski sezoni niste bili naši člani, pa vas naprošamo, da izpolnete pristopno izjavo, ki jo najdete na naši spletni strani oziroma neposredno na tej povezavi (http://juventus.si/knjs/vclanitev-v-klub), ter je potem, ko vam jo bodo naši administratorji poslali nazaj, natisnete in pošljete na naš naslov:

Klub navijačev FC Juventus Slovenija
Srednja Bela 41 a
4205 Preddvor

Članarino pa lahko plačate na dva načina: ali da denar vstavite v kuverto ter nam jo pošljete skupaj s pristopno izjavo na zgoraj navedeni naslov ali pa nakažete na TRR kluba (SI56 02046-0256632072).

Če vam torej srce bije v črno-belih taktih, je skrajni čas, da se nam pridružite in postanete bianconero. In ne pozabite, časa imate le do 31, avgusta 2013.