Včlanjevanje novih članov za sezono 2012/2013

Za nami je izjemno uspešna sezona, katero smo kronali z osvojitvijo že 30. Scudetta. Podobno uspešna pa je bila tudi sezona v Klubu navijačev Juventus Slovenija, saj so si naši najbolj zvesti člani ogledali kar 15 tekem. Ta podatek je velik pokazatelj delovanja našega kluba navijačev.

Toda pred nami je že nova sezona, v kateri se vračamo tudi na evropska prizorišča. Po odličnih predstavah v prvenstvu, upamo, da se bomo podobno predstavili tudi v ligi prvakov. Seveda nam bo v veliko pomoč poln stadion, pri čemer nam lahko pomagaš tudi ti.

Če torej želite sodelovati pri vrnitvi Juventusa med najboljše evropske klube, je čas, da se nam pridružite v našem klubu navijačev. To storite tako, da najprej izpolnete našo pristopno izjavo, ki jo najdete tukaj, nato pa sledite navodilom. Če pa ste že naš član, pa je seveda dovolj, da samo obnovite svoje članstvo. Letna članarina znaša 25€ in velja za tekmovalno sezono 2012/2013. Zaradi spremenjenih pravil včlanjevanje poteka samo do 31. avgusta, tekme pa si bodo v novi sezoni lahko ogledali samo člani KNJS. Vsi, ki boste plačali članarino, boste dobili tudi darilo, ki ga vsakemu članu uradnega navijaškega kluba podarja Juventus. Poleg tega si boste zagotovili tudi popust pri nakupih v uradni trgovini JuveStore, karte za ogled tekem in pa seveda najpomembnejše - druženje z ostalimi slovenskimi Juventini.

Poleg tega v Klubu navijačev Juventus Slovenija organiziramo tudi ostala druženja, kot so pikniki, zabave, ogledi tekem v lokalih in pa turnirji med navijaškimi skupinami. V vseh teh letih delovanja našega kluba navijačev smo postali tudi pravi prijatelji in se veliko družimo tudi v vsakdanjem življenju.

Skratka, če torej želite postati del skupnosti slovenskih Juventinov, morate do 31. avgusta 2012 plačati 25€ bodisi na TRR, ali pa osebno vodstvu našega navijaškega kluba (Špela Klakočar). S članstvom boste, kot že rečeno, dobili darilo, možnost ogleda vseh tekem v sezoni, popust v Juventusovi trgovini, druženje z Juventini iz Slovenije in sosednjih držav ter pravo in iskreno prijateljstvo.

Zaradi spremenjenih pravil, včlanitev po 31. avgustu ne bo mogoča, zato je to zadnji dan za vpis v Klub navijačev Juventus Slovenija. Na žalost so se z letošnjo sezono povečale tudi cene vstopnic tako, da vam za enkrat še ne moremo potrditi, ali bodo cene ostale enako kot lani, ali ne. Zaradi izjemnega zanimanja za derbije in posledičnega pomanjkanja kart, bomo letos poizkušali organizirati tudi oglede tekem proti "manjšim" tekmecem (Palermo, Fiorentina..), ker je v tem primeru na voljo več kart, pa tudi cene so ugodnejše.

 

Za vse dodatne informacije pa lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 041 382 067 (Primož Stele), ali pa pošljete email na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

PRIDRUŽI SE NAM IN POSTANI BIANCONERO!

 

FORZA JUVENTUS!