Naročanje izdelkov iz trgovine Juvestore v Torinu

Le kdo se še ni nikoli zaljubil v kakšen izdelek, ki si ga je ogledal v spletni trgovini Juvestore? Verjetno je prav vsak izmed nas že želel naročiti kakšno stvar, a si je zaradi drage poštnine pozneje premislil. Toda tokrat v Klubu navijačev FC Juventus Slovenija za vas ponujamo ugodno rešitev.

Petnajst naših članov se bo 12. decembra odpravilo v Torino na ogled tekme proti Laziu. Med drugim je poleg ogleda srečanja z moštvom iz prestolnice predviden tudi obisk trgovine Juvestore. In to je idealna priložnost za vse, ki v Torino ne greste in vam je plačilo poštnine predrago, da nam naročite, kaj si želite, mi pa vam željeno pripeljemo.

Naročila zbiramo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , kamor prilepite internetno povezavo na izdelek, ki ga naročate, količino in velikost izdelka. Denar lahko osebno izročiti meni, ali kateremu izmed članov Kluba navijačev FC Juventus Slovenija, ki gre na omenjeno tekmo, ali pa ga nakažete na TRR KNJS. In po ustaljeni praksi potrdilo o nakazilu pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Za člane našega fan cluba so stroški dobave 5€, za nečlane pa 10€. Naročila sprejemamo do 6.12.2010.

Tako da obiščite spletno trgovino Juvestore na www.juvestore.com in si za Božička privoščite belo-črno darilce!