Znani so nagrajenci!

V Klubu navijačev FC Juventus Slovenija smo pred začetkom letošnje sezone organizirali nagradno igro za vse tiste, ki so do 10. avgusta 2011 obnovili svoje članstvo v našem klubu, ali pa se nam pridružili prvič. In kdo so srečni trije izžrebanci?

alt

Najbolj se je obnova članarine do 10. avgusta obrestovala našemu članu Urošu Megliču, ki si je priboril brezplačen ogled prve tekmena novem stadionu proti Parmi, ki bo 10. septembra v Torinu. Originalni dres Alessandra Del Piera iz pretekle sezone, ki predstavlja drugo nagrado, dobi naša nova članica Vanja Klobučar, medtem ko je tretje mesto pripadlo Aleksandru Krašni, ki prejme Juventusovo kapo.

Nagrajenci:

  1. nagrada (ogled tekme Juventus – Parma): Uroš Meglič
  2. nagrada (dress Alessandra Del Piera): Vanja Klobučar
  3. nagrada (Juventusova kapica): Aleksander Krašna


Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni tudi preko elektronske pošte.

Za vse ostale, ki pa tokrat niste imeli sreče, pa lahko povemo, da to ni bila edina nagradna igra v letošnji sezoni. Članstvo v Klubu navijačev FC Juventus Slovenija se še kako obrestuje. Ne samo zaradi lepih nagrad, pač pa tudi zaradi prijateljstev, ki se spletejo znotraj nas.

Na tem mestu še omenimo, da še vedno ostaja nekaj časa za plačilo članarine za sezono 2011/2012. Zadnji dan je 1. september, zato pohitite in se nam pridružite še danes!

FORZA JUVENTUS!

Špela Klakočar, predsednica KNJS