Pridruži se nam in osvoji ogled prve tekme na novem stadionu

Za nami je še ena sezona, ki jo bomo vsi navijači in simpatizerji Juventusa zaradi slabih rezultatov želeli čim hitreje pozabiti, a hkrati je bila za nas člane Kluba navijačev FC Juventus Slovenija še kako uspešna. Zakaj? Ogledati si enajst tekem v živo v eni sezoni je več kot zgovoren podatek in hkrati pokazatelj, kakšen je motiv delovanja našega kluba navijačev.

alt

A pred nami je nova sezona! Sezona s katero se selimo na nov in povsem naš stadion, s katerim upamo, da se bo dvignila ne samo kakovost gledanja tekem za nas gledalce, pač pa tudi kakovost igre naših nogometašev in s katero bodo posledično prišli tudi boljši rezultati, uspehi in tako željene lovorike.

Če torej želite biti del te nove zgodbe Juventusa, je čas, da se nam pridružite v našem klubu navijačev, če pa ste že nas član, potem je čas, da obnovite svoje članstvo. Letna članarina znaša 25€ in vam zagotavlja mnogo več kot si lahko mislite. Vsi tisti, ki boste članarino plačali do 1. septembra, boste upravičeni do darila, ki ga vsakemu članu uradnega navijaškega kluba, kar tudi smo, podarja Juventus, poleg tega pa si boste zagotovili tudi popust pri nakupih in naročanju artiklov iz Juventusove uradne trgovine, karte za ogled tekem in tisto, kar večini pomeni največ – druženje s slovenskimi Juventini.

Pikniki, zabave, ogledi tekem v lokalih, turnirji v nogometu med navijaškimi skupinami in druga podobna druženja so v vseh teh letih delovanja našega kluba postali naša stalnica. In skupnost slovenskih Juventinov je presegla vsa pričakovanja. Postali smo pravi prijatelji, ki se družimo v vsakdanjem življenju in ne bi mogli reči, da je vse skupaj pogojeno zgolj in samo z nogometom.

Skratka, če torej želite postati del skupnosti slovenskih Juventinov, morate do 1. septembra 2011 plačati 25€ bodisi na TRR, ki ga najdete na naši spletni strani, ali pa osebno vodstvu našega navijaškega kluba (Špela Klakočar). S članstvom boste, kot že rečeno, dobili darilo, možnost ogleda vseh tekem v sezoni, popust v Juventusovi trgovini ter nekaterih slovenskih trgovinah z Juventusovimi navijaškimi artikli, druženja z Juventini iz Slovenije in sosednjih držav ter pravo in iskreno prijateljstvo.

Med vsemi, ki pa se nam boste pridružili do 10. avgusta ali pa boste do takrat svoje članstvo obnovili, pa bomo izžrebali nekoga, ki si bo lahko zastonj ogledal otvoritveno tekmo na novem stadionu. Žreb bomo opravili v petek, 12. avgusta 2011, srečni izžrebanec pa bo o nagradi obveščen tako na naši spletni strani kot tudi osebno že naslednji dan, torej v soboto 13. avgusta. Še več! Pripravili smo tudi tolažilne nagrade. Drugi izžrebanec bo dobil originalen dres Alessandra Del Piera iz pretekle sezone, tretji pa Juventusovo kapo. Članstvo v najboljšem klubu navijačev se vam obrestuje tako ali drugače, zato le pohitite in se nam pridružite!

 

Na tem mestu omenimo še, da začenjamo tudi z zbiranjem prijav za ogled prve tekme na novem stadionu. Prednost imajo tisti, ki so že postali naši člani oziroma, ki so že obnovili članarino za sezono 2011/2012.

Za vse dodatne informacije pa lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 041 653 678 (Špela Klakočar)

 

PRIDRUŽI SE NAM IN POSTANI BIANCONERO!

 

FORZA JUVENTUS, FORZA KLUB NAVIJAČEV FC JUVENTUS SLOVENIJA!