Turnir med navijaškimi klubi

Priprave in organizacije drugega turnija med navijaškimi klubi so v polnem teku in do sobote nas loči le še nekaj dni, zato upamo, da vsi pridno trenirate, da bomo lahko s skupnimi močmi in ob bučni podpori s strani igrišča, ubranili lanskoletni naslov.

Turnir med navijaškimi skupinami nogometnih klubov se bo začel v soboto 7. maja ob 10. uri na Ježici v Ljubljani (opis poti do lokacije najdete spodaj). Udeležbo je potrdilo šest ekip in sicer navijači Arsenala, Chelseaja, Reala, Barcelone, Rome in seveda Juventusa.

Igralo se bo na asfaltnem igrišču po sistemu 4+1 in sicer dvakrat po 7 minut. Podrobnosti glede trajanja polčasa lahko dorečemo še na kraju samem. Predtekmovalni del bo potekal po sistemu, da vsak igra z vsakim. Po končanih obračunih pa bosta glede na razpored ekip sledili polfinalni tekmi. Prvouvrščeni se bo pomeril s četrtouvrščenim, drugi in tretji pa med seboj. Zmagovalca se bosta nato za lovoriko udarila v finalu, poraženca pa v malem finalu, kjer bosta lovila tretje mesto.

 

Organizatorji smo določili že razpored tekmovanja, ki bo potekal takole:

Chelsea – Juventus

Arsenal – Real

Barcelona – Roma

 

Juventus – Real

Arsenal – Roma

Chelsea – Barcelona

 

Juventus – Roma

Arsenal – Barcelona

Chelsea – Real

 

Juventus – Barcelona

Arsenal – Chelsea

Real – Roma

 

Arsenal – Juventus

Chelsea – Roma

Barcelona – Real

 

Glede na to, da igramo prvi, bi bilo priporočljivo, da se na kraju samem zberemo kakšne pol ure pred pričetkom. Zbor je ob 10. uri, zato bi bilo idealno, da smo tam ob 9.30 oziroma najkasneje ob 9.45.

Pojavljajo se vprašanja, v čem bomo igrali… S seboj prinesite drese in pa črne majice, bodisi naše (tisti, ki jih imate) bodisi druge črna majice, ki jih prav zagotovo imate v vaši garderobni omari. Tudi tisti, ki boste prišli samo navijat, pa imate doma dres in ga v soboto ne potrebujete, ga prinesite s seboj.

 

Če so še kakšne nejasnosti ali pa če potrebujete še kakšne dodatne informacije, pokličite na 041 653 678 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Letošnja novost so tudi pokali, ki jih dobijo prve tri ekipe. Skratka, sobota bo kmalu tu, in upamo, da smo kot ekipa čim bolje pripravljeni, da vsaj mi – Klub navijačev FC Juventus Slovenija, letos osvoji eno lovoriko.

 

Se vidimo v soboto!

 

FORZA JUVENTUS, FORZA KNJS!

 

Zemljevid do lokacije turnirja

Najdi.si