Ubranimo lanski naslov

Pred nami je drugi turnir v malem nogometu med navijaškimi klubi. Po lanskem prvem tovrstnem druženju je prišel čas, da vse skupaj ponovimo in se ponovno zberemo, ter da vsi slovenski Juventini zastopamo črno-bele barve in ubranimo lanski naslov.

Tokratni turnir v malem nogometu bo potekal v soboto 7. maja na Ježici v Ljubljani, torej na isti lokaciji kot lansko leto. Turnir bomo organizirali skupaj z navijači Arsenala in Chelseaja, poleg navijačev teh dveh klubov pa smo na turnir povabili še simpatizerje Reala, Barcelone, Manchester Uniteda, Rome, Milana, Interja, Celtica, Liverpoola in Aston Ville.

Sam program našega srečanja bo znan naknadno, ko bodo navijači posameznih klubov potrdili udeležbo. Časa imajo do 29. aprila. Mi pa se v tem času poizkusimo zbrati v čim večjem številu, da bomo lahko čim lažje branili lanski naslov.

Vse, ki boste zastopali barve Juventusa prosim, da svojo udeležbo potrdite na forumu Kluba navijačev FC Juventus Slovenija v temi “Organizirana srečanja” ali pa na telefonsko številko 041 653 678. Morebitne večje skupine navijačev tudi preostalih nogometnih klubov pa prav tako vabim, da se nam pridružite 7. maja na Ježice. Le predhodno nam sporočite svoj interes o nastopu na našem turnirju. Javite se na zgoraj omenjeno telefonsko številko.

Zemljevid do lokacije turnirja

Najdi.si

FORZA JUVENTUS SLOVENIJA!!!