Srečanje slovenskih Juventinov!

Kot je že v navadi, se člani Kluba navijačev FC Juventus Slovenija v večjem številu zberemo vsaj dvakrat v sezoni. Ob otvoritvi letošnje smo se zbrali na pikniku, sedaj pa je čas za naše “zimsko” druženje

 

Tokrat se bomo dobili v soboto, 19. februarja ob 19. uri v taborniški koči na Mačkovcu v okolici Postojne (http://taborniska-koca.moj-album.com/).

Koča s svojimi prostorskimi razpoložljivostmi nudi druženje za večje število ljudi, hkrati pa ponuja tudi možnost nočitve in sicer za 25 ljudi. Tako da vsi tisti, ki prihajate z bolj oddaljenih koncev Slovenije, ne skrbite, saj bo dovolj prostora za vse, da si boste morebiti odpočili ali pa prespali do nedelje.

Na našem druženju bo poskrbljeno za hrano, predviden je tatarski biftek in narezek, medtem ko naj za pijačo poskrbi vsak sam. Za stroške organizacije našega druženja bomo pobirali po 15€, je pa potrebno udeležbo potrditi najkasneje do ponedeljka, 14.2.2011, izključno in samo na telefonsko številko 041 653 678.

Ker naj bi na našem tokratnem izletu v Torinu prevzeli tako imenovane “Welcome-packe”, ki nam jih podarja Juventus, bo naše druženje hkrati primeren čas, da vse to tudi razdelimo med tiste člane, ki so do tega upravičeni (o.p. tisti, ki so letno članarino plačali DO 1.11.2010 in čigar podatke smo poslali v Torino ob registraciji kluba). Hkrati bomo pobrali tudi naročila in denar za izdelavo jop s kapuco od našega fan cluba, se dogovorili, katere tekme si bomo ogledali do konca sezone ter uživali v najboljši družbi.

Upam, da se zberemo v čim večjem številu. Zavedam se, da imate nekateri težave s prevozom, zato me prosim vsi tisti, ki nimate prevoza, pa želite priti, kontaktirate na zgoraj navedeno telefonsko številko, da vas spravim v stik s kom iz vaše bližine, da se nam boste torej lahko pridružili skupaj z njim.

Skratka, ne pozabite potrditi udeležbe do ponedeljka, 14.2.2011! Se vidimo!

Seveda ste vljudno vabljeni tudi vsi ostali navijači in simpatizerji Juventusa, da se nam pridružite v našem klubu ter na tem srečanju in skupaj z nami doživite krstno druženje v taborniški koči na Mačkovcu.

 

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!

 

Špela Klakočar, predsednica Kluba navijačev FC Juventus Slovenija!

 

OPIS POTI:

Taborniška koča na Mačkovcu se nahaja cca. 7 km iz Postojne. Na regionalni cesti PO - LJ zavijemo pri gostilni Ravbar desno na makadam mimo spomenika. Od odcepa do koče je še 1,6 km. Ob makadam cesti so nameščene smerokazne table, ki te usmerijo na vseh križiščih v desno.