Konec sezone za Quagliarello, tri tekme brez Mela

Četrtkova tekma proti Parmi je bila za Juventus popoln neuspeh. Belo-črni so doživeli enega izmed najhujših domačih porazov v zgodovini, ob tem pa ostali še brez težje poškodovanega Quagliarelle in nespametno izključenega Felipeja Mela.

Fabio Quagliarella

Fabio Quagliarella, ki je v dosedanjem poteku sezone za »staro damo« odigral 17 tekem in dosegel 9 zadetkov, si je že v samem uvodu tekme proti Parmi poškodoval koleno na desni nogi. Petkov pregled z magnetno resonanco je pokazal, da gre za strgane sprednje križne vezi, to pa hkrati pomeni, da je sezone za Quagliarello praktično že konec. Po najbolj spodbudnih napovedih naj bi nekdanji napadalec Udineseja okreval čez dobre tri mesece, najmanj optimistične in hkrati tudi najbolj verjetne napovedi pa govorijo celo o šestmesečnem prisilnem počitku.

Na naslednjih treh prvenstvenih tekmah, ki jih bo Juve odigral proti Napoliju, Bariju in Sampdoriji, trener Delneri ne bo mogel računati niti na Felipeja Mela, ki je zaradi izključitve na tekmi proti Parmi dobil tri tekme prepovedi nastopa. Za nedeljsko gostovanje pri Napoliju pa se v kader vračata Leonardo Bonucci in Manuel Giandonato, ki sta svoji kazni odslužila v četrtek.