Destinacija: Dubaj

Praznično obdobje se je za nogometaše Juventusa že zaključilo, kajti danes zjutraj so iz Torina že poleteli proti Dubaju, kjer bodo v prihodnjih dneh opravili krajše priprave pred nadaljevanjem sezone.

Dubaj

Varovanci Antonia Conteja bodo že danes popoldne v puščavskem emiratu opravili prvi trening, v prihodnjih dneh pa jih z izjemo novoletnega dne, ko bodo trenirali le enkrat, čakata dva treninga na dan. Stanovali in trenirali bodo v modernem športnem centru, ki ga je za uporabo ponudil tamkajšnji prestolonaslednik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, poleg prestižnega hotela in številnih nogometnih igrišč pa premore tudi olimpijski bazen in vse udobje, ki sodi zraven. Belo-črni bodo v Dubaju ostali do srede, v četrtek pa bodo odpotovali v Savdsko Arabijo, kjer se bodo v Rijadu pomerili z moštvom Al Hilal. Takoj po tekmi pa že sledi povratek v Italijo, natančneje v Brindisi, kjer bo Juventus tudi pričakal naslednjo prvenstveno preizkušnjo – gostovanje pri Lecceju je na sporedu v nedeljo, 8. januarja ob 15. uri.

V Dubaj so odpotovali:
Buffon, Chiellini, Pazienza, Pepe, Marchisio, Del Piero, De Ceglie, Manninger, Vučinić, Barzagli, Elia, Quagliarella, Bonucci, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Lichtsteiner, Krasić, Estigarribia, Storari, Matri, Sorensen, Marrone, Sluga, Magnusson in Guano.